Att jobba på Svea

Mycket har hänt sedan vår start för snart 40 år sedan. Vi har växt från ett litet sidoprojekt med bara några få anställda till ett fintech-företag med kontor spridda över hela Europa. Och i takt med att vi växt har vi tagit till vara på den familjära känslan från det lilla företaget vi varit och kombinerat den med stabiliteten från det stora företaget vi blivit.

Vår bransch är idag så mycket mer än bankkontor och papperskopior. Vi ser därför till att hålla oss i framkant inom den tekniska utvecklingen och är inte rädda för att satsa på innovativa tjänster. Men trots att vi alltid är redo att ta oss an nya utmaningar inom IT-sektorn så lägger vi fortfarande stor vikt vid den personliga kontakten med våra kunder. För det är genom den personliga kontakten vi kan förstå våra kunders behov och skapa lösningar som hjälper dem uppnå deras mål.

514819

Optimism och entreprenörsanda har genomsyrat Svea från dag ett, och förmågan att kunna känna igen och förverkliga bra idéer är en av de saker som gjort att vi tagit oss dit vi är idag. Vi uppmuntrar därför våra medarbetare att våga tro på sina idéer och dela dem med sina kollegor, så att vi tillsammans kan göra bra idéer till en ännu bättre verklighet.

Precis som vi har växt vill vi hjälpa våra kunder att växa. För att kunna göra det förstår vi att även våra medarbetare behöver rum att växa och utvecklas i sina yrkesroller. Därför har du som anställd hos oss ofta möjlighet att själv påverka din plats i företaget genom att utöka din roll med mer uppgifter och ansvar när du får nya kunskaper och erfarenheter. 

 

 

 

Teamtailor

Career site by Teamtailor